AutoZubak i Caritas pomažu siromašnima

PODUZEĆE AutoZubak  uključilo se kao suorganizator u veliku božićnu humanitarnu kampanju  Hrvatskog Caritasa, "Za 1000 radosti".  

Na konferenciji za novinare javnosti su predstavljeni ciljevi kampanje kao  i načini prikupljanja sredstava za pomoć 1.000 socijalno najugroženijih i najsiromašnijih obitelji diljem Hrvatske.

Tom prigodom Tomislav Radoš, predsjednik Uprave poduzeća AutoZubak pozdravio je okupljanje hrvatskih poduzeća u inicijativu Hrvatskog Caritasa. AutoZubak će staviti na raspolaganje Hrvatskom Caritasu, uz financijsku pomoć, i vozilo kojim će  se  dostavljati darovi obiteljima na terenu.

O akciji i njenim ciljevima te vrstama pomoći siromašnim hrvatskim obiteljima govorio je ravnatelj Hrvatskog Caritasa, prof. Mario Bebić informirajući prisutne kako se do sada u kampanju uključilo tridesetak hrvatskih gospodarstvenika.

Kako je želja da se i građani uključe u kampanju vjerujući kako se i najmanjim prilogom može pomoći, za građane je otvorena posebna telefonska linija 060 801 801.  Svakim pozivom građani daruju 3.66 kn.

Humanitarna kampanja "Za 1000 radosti" završit će koncertom Prljavog kazališta 22. prosinca 2003. u 20:30 sati ispred Zagrebačke katedrale.

Pročitajte više