AutoZubak predstavlja Financijski centar

AUTOZUBAK, poduzeće  za prodaju i održavanje automobila marke Volkswagen, Audi, Seat i Škoda, u okviru Autoshow-a na Zagrebačkom velesajmu, do 27. ožujka predstavlja usluge Financijskog centra.

Riječ je o jedinstvenoj usluzi na tržištu automobila, koja zahvaljujući suradnji poduzeća AutoZubak i vodećih hrvatskih banaka, kupcima skraćuje proceduru kupnje, smanjuje papirologiju, te nudi posebne uvjete financiranja.

Uz mogućnost upoznavanja s prednostima i ponudom Financijskog centra, posjetitelji se mogu upoznati s jedinstvenim proizvodom tzv. kalkulatorom, koji pruža mogućnost odabira željenog modela vozila i izračun najprihvatljivijeg načina financiranja. Potencijalni kupac na kraju dobiva ispis ponude za kupnju, a cijeli postupak se vrši on-line putem.

Svi posjetitelji izložbenog prostora AutoZubak-a, koji se nalazi u prolazu između paviljona 10 i 11a, mogu isprobati funkcioniranje kalkulatora i sudjelovati  u nagradnoj igri "BIRAJ_KALKULIRAJ" čija glavna nagrada je  novi Golf V. Izvlačenje glavne nagrade održat će se 27. ožujka  s početkom u 11 sati na izložbenom prostoru.

Uz programe i ponudu Financijskog centra, svakodnevno će svoju posebnu ponudu za vrijeme sajma predstavljati i jedna od banaka partnera, odnosno njihove leasing kuće (Zagrebačka banka, Privredna banka Zagreb i PBZ leasing, HVB leasing i  Splitska banka, Volksbank i  Volksbank leasing).

Pročitajte više