BMW Lifestyle: Stigli novi kalendari

PET zidnih kalendara koji će razveseliti sve, a ne samo ljubitelje BMW-a i entuzijaste ovog branda. Neuobičajeni pogledi, snimke pune estetike, iznenađujuće perspektive i očaravajuća akcija na vodi ili na trkaćim stazama - sve to karakterizira atraktivne BMW-ove kalendare za predstojeću godinu.

Zidni kalendar

Nova linija zidnog kalendara donosi profil branda uz naglasak na njegove najistaknutije značajke, dinamiku, izazovnost i kultiviranost. A sve značajke branda prikazane su na BMW-ovom zidnom kalendaru za 2008 kroz visokokvalitetne fotografije ispunjene emocijama. Svakog mjeseca, kalendar prikazuje na neuobičajen način snimku ekskluzivne lokacije na kojoj se nalazi jedan BMW-ov model, a ova kombinacija stvara iznimno kvalitetan dojam.

BMW zidni kalendar Classic

"BMW brand. Jedna uspješna priča" - to je moto BMW-ovog klasičnog kalendara za 2008. godinu. Dvanaest emocionalnih slika ilustrira veliki opseg BMW-ovih proizvoda i podsjeća na bogatu i raznoliku prošlost branda. Estetski snimci obuhvaćaju kompletnu povijest BMW-ovih avionskih motora, legendarnih motocikala i automobila te rijetkih vozila iz svijeta motorsporta.

BMW Miniatures kalendar

BMW makete nisu samo umanjeni prikaz njihovih velikih dvojnika. Ove minijature fasciniraju zahvaljujući iznimnoj završnoj obradi i ljubavi prema detaljima.

Predanost sportovima

BMW grupacija je već više od 25 godina uključena u određene vrste sportova koje odražavaju imidž branda. Tri kalendara s motivima BMW Sauber F1 tima, BMW ORACLE Racing tima i BMW Golfsport pružaju fascinantne snimke.

BMW moto kalendar 

Zidni kalendar motorkotača omogućava vlasnicima da se detaljno prisjete svojih najdražih doživljaja sa BMW-ovim motociklima.

Zidni kalendari dostupni su od početka studenog 2007. kod BMW Tomić & Co. d.o.o., Folnegovićeva 12, Zagreb.

Pročitajte više