BMW Performance Days

TOMIĆ&Co generalni zastupnik marke BMW za Hrvatsku i ove godine organizira višednevno predstavljanje najatraktivnijih noviteta tijekom kojeg omogućuje potencijalnim kupcima testne vožnje.

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha sa serijom 1, isti recept primijenjen je za predstavljanje novih izvedbi u ponudi za seriju 5. Zastupnik je za testne vožnje na raspolaganje dao dva BMW-a 530d, te jedan 535d.

Od izloženih automobila najviše zanimanja privukao je novi M5 s V10 motorom i cijenom od 1.129.820 kuna. Iznos od kojeg će se mnogima zavrtjeti u glavi nije bio prepreka nekolicini zainteresiranih koji ozbiljno razmišljaju o kupovini. Za hrvatsko tržište zasada su rezervirana četiri primjerka, a do sada je M5 kupio Narcis Mujkić.

Više o ovom tehničkom dragulju možete pročitati ovdje.

Druga krajnost u BMW-ovoj ponudi je obnovljena serija 7 koja je također dostupna za razgledavanje. "Sedmica" plijeni pažnju vanserijskim luksuzom i komforom, a potom i vrhunskim dinamičkim svojstvima. Ispod šatora u kojem se nalazi coctail-bar počasno mjesto zauzima i jedan karavan. Radi se o seriji 5 Touring koja u izvedbi 535d stoji oko 400.000 kuna.

BMW Performance Days je svojim prisustvom uveličala i Nina Badrić kojoj su tom prilikom uručeni ključevi BMW-a 320d. Automobil vrijedan oko 270.000 kuna Nina je dobila u trajno vlasništvo.

BMW Performance Days u objektivu

M.N.

Pročitajte više