Brabus doradio Mercedesov GLA crossover

Nakon A-klase i CLA modela, Brabus je svoju pažnju usmjerio na Mercedesov GLA, visoki crossover kojem je pridodao novi odbojnik s bočnim usisnicima te bočno LED osvjetljenje koje se aktivira otvaranjem vrata ili bežičnim putem pomoću daljinskog upravljača. Stražnja strana dobila je krovni spojler i umetke za odbojnik kao i četverostruke ispušne cijevi od nehrđajućeg čelika. Primjerku na slikama pridodane su i masivne 21-inčne alu-felge, a Brabus nudi i manje, 18 do 20-inčne varijante. Poseban ovjes povisuje podvozje za 30mm, a sporstki amortizeri mogu ga spustiti za 25mm.

###

Verzija 220 CDI dobila je povećanje snage od 40 KS te sada razvija 210 KS i 410 Nm okretnog momenta i omogućuje ubrzanje do 100 km/h za 8 sekundi, kao i postizanje krajnje brzine od 220 km/h. Nabrijani  su i benzinski agregati pa tako GLA 45 AMG razvija 400 KS i 500 Nm okretnog momenta, što je dovoljno za ubrzanje do 'stotke' za 4.4 sekunde i krajnju brzinu od 270 km/h.

Kupcima su na raspolaganju i brojne mogućnosti prilagodbe poput aluminijskih papučica, kožnih presvlaka, detalja od nehrđajućeg čelika i aluminijskih ručki.

Pročitajte više