Braća Sinković voze Volvo

Foto: Bor Dobrin/Volvo centar Zagreb

PROSLAVLJENI hrvatski olimpijci će se narednih godinu dana voziti u Volvu.

Iz Volvo centra zagreb obavještavaju nas kako su braća Sinković u sljedećih godinu dana na korištenje dobili Volvo XC40, prvi kompaktni SUV s naslovom Europskog automobila godine, ali i jedan od najpopularnijih modela u segmentu.

"Sve što u Volvu radimo, radimo kako bismo ljudski život učinili lakšim i jednostavnijim. U tom procesu iznimni pojedinci za nas predstavljaju neiscrpnu inspiraciju. Braću Sinković smo u njihovoj predanosti, jednostavnosti i iznimnoj uspješnosti svakako prepoznali kao takve. Zadovoljstvo mi je što smo imali mogućnost iskazati potporu našim olimpijcima te im na ovaj način izraziti zahvalnost za sve što su postigli" – rekao je Ivan Arapović, voditelj Volvo centra Zagreb.

Oduševljenje zbog ove suradnje ne kriju ni popularni veslači. "Zbog prirode našeg posla puno putujemo te u automobilu provodimo dosta vremena. Zato nam je bitno da automobil u kojem putujemo bude siguran i udoban. Volvo XC40 nadmašio je naša očekivanja te zaista možemo reći da uživamo u vožnji",  izjavila su braća Sinković.

Pročitajte više