CFC Hummer: Kraljevstvo neukusa

PREMDA HUMMER više nije u modi, njegova popularnost po pitanju prerada ne jenjava. Naravno, kod tuninga je pretjerivanje gotovo redovita pojava, a o neukusu da i ne govorimo.

Za posljednji dokaz ovoj tezi potrudila se njemačka kompanija CFC ili dulje CarFilmComponents International. Iako u službenom priopćenju kažu "Take your Hammer and drive it sexy", mi samo možemo konstatirati da u ovako sređenom Hummeru H2 mnogi ne bi htjeli biti viđeni.

No, kako god, red je reći kako je eksterijer vozila izvana ukrašen krom finišem i nimalo decentnim naljepnicama. Priču vjerno prate zatamnjena stakla i masivni 28-inčni naplatci na koje su montirani "valjci" mjera 325/35. Točka na i su četverostruki završetak ispuha, dodatna svjetla i upečatljiva krilna vrata. Predivno, zar ne?

Njemački dekorateri našli su, nažalost, vremena da porade i na interijeru. Ugrađeno je čak 17 LCD televizora, DVD player i audiosustav snage 1.360 W.

Budući vlasnik može računati i na usluge mini bara, kao i na sve površine presvučene kožom u kombinaciji sa žutim prošivima. 

I u konačnici recimo kako je motor ovog Hummera osnažen na 480 KS. Cijena je bar zasad nepoznata.

Pročitajte više