Chevrolet Cruze u novoj izvedbi

CHEVROLET će na skorašnjem salonu u Parizu predstaviti četiri premijere među kojima je i Cruze u novoj hatchback izvedbi s pet vrata.

Predstavljanjem novog Cruzea u izvedbi s pet vrata Chevrolet nudi alternativu tradicionalnoj limuzini, odnosno više praktičnosti uz jednaku dozu komfora. Važan doprinos gami jer u Europi ovaj segment vozila zauzima volumen od čak 4,8 milijuna vozila, od čega čak 65% otpada na hatchback izvedbe. Time će Cruze potvrditi poziciju najznačajnijeg globalnog modela marke trenutno dostupnog u 70 zemalja svijeta.



Prepoznatljivost forme ukazuje na kupeovsku liniju s većom dozom dinamičnosti, što praktičnu potvrdu ima i u novom integralnom karoserijskom sustavu (body-frame integral system - BFI) koji je dodatno poboljšan finim ugađanjem komponenti podvozja i donosi  višu razinu stabilnosti i čvrstoće.

Ono najvažnije je kako kapacitet prtljažnika peterovratnog Cruzea iznosi gotovo 400 litara, a stražnja klupa je djeljiva u omjeru 60/40. Ponuda motora i paketi opreme vjerojatno će ostati isti.

Novi peterovratni Chevrolet Cruze bit će u prodaji širom Europe sredinom iduće godine, dok će cijene biti objavljene neposredno prije lansiranja.

Pročitajte više