Citroënove jesenske uštede

CITROËN u listopadu nastavlja s akcijom "Citroën nudi najbolji način da uštedite ove jeseni" kojom svojim kupcima uz standardne uštede nudi dodatne popuste do 10.000 kn na ograničenu količinu vozila, te financiranje s kamatom od  4% pri kupnji modela C4 .

Model C3 u ponudi je s cijenom od 74.900 kn te bogatom serijskom opremom koja uključuje ABS+REF+AFU, klima uređaj, 4 zračna jastuka, putno računalo, daljinsko centralno zaključavanje, električni podizači stakala, progresivni servo upravljač i dr. Dodatni popust na određenu količinu je 1.000 kn. 

C3 Picasso ima cijenu od 97.700 kn, a serijska oprema uključuje ABS + REF + AFU, 2 zračna jastuka, prednje električne podizače stakala, električne retrovizore, putno računalo i dr. Dodatni popust na određenu količinu vozila u rujnu je 3.500 kn. 

C4 u ponudi je s cijenom od 94.900 kn, a serijska oprema uključuje ABS + REF + AFU, 6 zračnih jastuka, daljinsko centralno zaključavanje, klima uređaj, regulator/limitator brzine, električni grijani vanjski retrovizori i dr. Kupcima se nudi na izbor financiranje s kamatom od 4 % uz Citroën Financial Services ili dodatni popust od 5.000 kn na određenu količinu vozila.

Berlingo je u ponudi s cijenom od 95.900 kn, a serijska oprema sadrži ABS + REF + AFU, 2 zračna jastuka, progresivni servo upravljač podesiv po visini i dubini, desna bočna klizna vrata i dr. Dodatni popust na određenu količinu vozila je 5.000 kn. 

C4 Picasso u ponudi je s cijenom od 121.000 kn, a serijska oprema sadrži ABS + REF + AFU, klima uređaj, 6 zračnih jastuka, radio CD MP3, regulator/limitator brzine, progresivni servo upravljač, putno računalo i dr. Dodatni popust na određenu količinu vozila je 10.000 kn. 

Pročitajte više