Conquest je najatraktivniji Megane, a nudi se po cijeni od 183.900 kn

Foto: Renault Hrvatska

RENAULT na hrvatsko tržište dovodi najatraktivniju izvedbu popularnog modela. 

Kao što je to bio Scenic na prvoj generaciji, tako je sada Conquest na aktualnoj verziji modela preuzeo ulogu osvježenja u ponudi. I ovaj put Renault gađa u centar nudeći upravo ono čemu se tržište okreće – crossover izvedbu kompakta. A da stvari budu zanimljivije, u pitanju je šminkersko coupe izdanje. 

>> Novost na tržištu: Renault predstavlja Megane Conquest

Zahvaljujući ovom modelu, sada više ne morate biti osuđeni na premium marke ako tražite vozilo takve siluete. U Renaultu je daleko pristupačnija ponuda i kreće od 183.900 kn. Dizajnerski vrlo atraktivan model koristi CMF-B platformu, nudi širok spektar mogućnosti personalizacije i dodatno modernizirane motore. Kupci tako mogu birati između hibrida sa 145 KS, blagih hibrida s 1.3 TCE motorom u izvedbi sa 140 i 160 KS te sedam-stupanjskom automatikom.

Novi Mégane Conquest proizvodi se u tvornici u Busanu u Južnoj Koreji, a cijene startaju od spomenutih 183.900 kuna za bazni model ZEN TCe 140 EDC.

*Naknadno nam je iz zastupstva javljeno kako se ponuda za lansiranje sastoji od popusta u iznosu od 6.000 kn za sve verzije, pa su cijene čak i niže.

Pročitajte više