Cristiano Ronaldo dobio Audi RS6

IGRAČI Real Madrida i dužnosnici kluba ovih su dana preuzeli atraktivne Audijeve modele.

U Xanadu Snježnom parku, dvorani za skijanje koja se prostire na 18.000 kvadratnih metara, a nalazi se na rubnom dijelu Madrida, Realove zvijezde imale su program obuke za sigurnu vožnju po snijegu, uključujući slalomsku utrku i manevarsku vožnju s modelima Audi A5 Coupé i TTS. Povod za ovo kratko školovanje je preuzimanje novih Audija, koje su dobili igrači i dužnosnici kluba. 

Audi Q7 je najpopularniji automobil kod nogometaša. Čak njih devetoro, uključujući Xavia Alonsa, Gutija, Raúla i Ruuda van Nistelrooya, izabrali su upravo Q7, i to u kombinaciji s 3.0 TDI dizelskim motorom. Nacionalni kapetan momčadi Iker Casillas i Nijemac Christoph Metzelder dobili su jednako motorizirani Q5,  dok se bivša zvijezda Bundeslige Rafael van der Vaart mora zadovoljiti sa modelom A3 Sportback. Audi A5 Cabriolet bio je prvi izbor Roystona Drenthea i Karima Benzema, dok je Cristiano Ronaldo na poklon dobio 580 KS snažan karavan, model RS6.

Marka s četiri prstena od 2003. godine je partner nogometnog kluba iz Madrida, kluba koji je doveo pojačanja i kreirao novi tim super zvijezda oko svojih novih poznatih pojačanja Cristiana Ronalda i Kakáa. Iza Reala si 31 naslov španjolskog prvaka, 17 osvojenih kupova, 9 pobjeda u Ligi prvaka i tri podviga na Svjetskom kupu.

Audi kroz svoja sponzorstva prati i FC Barcelonu (od 2006), a od 2002. blisko surađuje s klubom FC Bayern München. Osim toga, Audi preko svojih uvoznika podržava AC Milan kao i Manchester United, AS Monaco, Ajax Amsterdam i Red Bull Salzburg.

Pročitajte više