EUROline proslavio 10 godina poslovanja

VRHUNSKI ugođaj i večer punu iznenađenja priredio je EUROline, glavni zastupnik DaimlerChrysler AG za Hrvatsku, svojim prijateljima i poslovnim partnerima. 

Na već tradicionalnoj manifestaciji u EUROline Centru proslavljena je još jedna uspješna poslovna godina, točnije deseta godina postojanja te renomirane tvrtke.

Cijela večer tematski je bila usmjerena na STRAST, EUROline magazin za mobilne ljude koji je po prvi put te večeri predstavljen javnosti.  Magazin će izlaziti četiri puta godišnje i pokrivat će lifestyle teme i interesantne tekstove o markama Mercedes-Benz, Smart, Maybach, Chrysler i Jeep. 

Osim magazina STRAST, gostima je predstavljeno i drugo izdanje ekskluzivnog kalendara za 2004. godinu nastalog u suradnji s Hans P. Gauklerom, svjetski poznatim fotografom. Vrijednost kalendara je vrlo velika jer se producira u maloj seriji i moći će se jedino kupiti u EUROline Centru u Zagrebu. 

Veliko iznenađenje svim ljubiteljima srebrne zvijezde bio je i izloženi primjerak fascinantnog odltimera Mercedes-Benz 300 SL iz 1954. godine, tzv. «krilaša», s kakvim su Juan-Manuel Fangio i Stirling Moss pobjeđivali na utrkama kao što je "Carrera Panamericana".

Pročitajte više