Ovo je najskuplja registarska pločica na svijetu: Pogodite gdje se nalazi

Foto: Mansory/Facebook

IZBOR automobila je sasvim očekivan. 

Najskuplja registarska pločica u povijesti prodana je prošlog travnja na aukciji u Dubaiju po cijeni od 55 milijuna AED ili oko 15 milijuna USD. Time je odmah ušla u Guinnessovu knjigu rekorda, a sada doznajemo i na kojem je automobilu završila. 

Sasvim očekivano, vlasnik koji nije štedio na malenom komadu metala s jednoznamenkastim brojem nastavio je u istom ritmu i pri odabiru novog automobila. Izbor je pao na Rolls Royce Cullinan, prvi SUV model prestižne marke. 

 

One of the world most expensive number plate, on our breathtaking one of one build “MANSORY LINEA D’ ORO” based on the...

Objavljuje MANSORYČetvrtak, 8. veljače 2024.

Ali tu nije kraj jer je konkretan automobil prošao kuru kod jednog od najekstravagantnijih tunera današnjice. Mansory je učinio ovaj Cullinan doista posebnim i lako uočljivim zahvaljujući unikatnoj izvedbi dvobojne vanjštine. Linea D’Oro linija donosi i detalje u zlatnom finišu, ali i pojedine karoserijske dijelove od karbona. 

Tirkizna boja ne dominira samo prednjicom vozila već ju nalazimo i u kabini. Neukus ili samo izražena personalizacija, teško je reći, ali sasvim je sigurno da nema puno luksuznijih SUV-ova koje novac može kupiti. 

Pročitajte više