Ford AutoShow - najpovoljnija kupnja

TIJEKOM Zagreb Auto Showa generalni zastupnik Forda za Hrvatsku je organizirao zanimljivu prodajnu akciju pod nazivom Ford AutoShow. Tijekom slijedećih jedanaest dana svi koji se odluče na kupnju jednog od modela iz bogate game ostvaruju pravo na popust u iznosu do čak 52.500 kn.

Akcijom je obuhvaćena cjelokupna gama odnosno čak jedanaest modela, koji se nude po iznimno povoljnim cijenama. Najmanji model u ponudi, simpatični i nadasve originalni Ka nudi se uz uštedu do 2.280 kn. Fiesta je jedan od najcjenjenijih modela u klasi, a cijena joj je tijekom akcije niža do 9.440 kn. Najprodavaniji model na svijetu i trenutno najpopularniji model tvrtke, Focus, nudi se uz popust do čak 16.510 kn. Ford Fusion je začetnik UAV (Urban Activity Vehicle) klase, a trenutno se nudi uz popust do 11.500 kn.

Iznimno cijenjeni Mondeo je tijekom trajanja akcije definitivno najbolja kupnja u klasi. Popust na model, ovisno o izvedbi, se kreće do 34.470 kn, dok je pri kupnji ST izvedbe moguće ostvariti uštedu od nevjerojatnih  52.500 kn. Podsjetimo, 226 KS snažan Mondeo ST je nedavno dobio novi 6-stupanjski ručni mjenjač, čime je, prema mišljenju stručnjaka, ispravljena jedina zamijećena mana i stvoren dostojan nasljednik legendarne Sierre Cosworth. Obiteljski monovolumen  Galaxy također je obuhvaćen akcijom, a cijena mu je snižena za 43.600 kn.

Najnovija prodajna akcija obuhvaća i vrlo cijenjena gospodarska vozila. Popusti se kreću od 24.960 kn za Transit Connect do maksimalnih 42.460 kn za Transit.

Akcija vrijedi za cijelu Hrvatsku, što u prijevodu znači da pravo na popust imaju svi posjetitelji ovlaštenih prodajnih centara smještenih u svim većim gradovima. Također, svi automobili dolaze s dvogodišnjim jamstvom. 

 

 

Pročitajte više