FOTO Snimljena je nova Lancia Ypsilon, izgleda fantastično

Foto: Kolesa.ru

AUTOMOBIL je po sudu mnogih ispao iznad svih očekivanja. 

Iako je Lancia poznata po svojim izvanserijskim djelima, posebno kad je estetika u pitanju, posljednjih godina je, uz daleko skromnije apetite, imala i drastično limitirane resurse. Mnogi su bili dojma kako će isti recept biti i pod Stellantisom, s uvjetovanim korištenjem već dostupne osnove. 

Dal vivo per profondità/ dettaglio sono sicuro che non deluderà

Objavljuje MaseraNedjelja, 14. siječnja 2024.

Lancia je ipak na koncu iznenadila jer je, koristeći poznate tehnologije, ipak stvorila sebi svojstveno odijelo. Novi Ypsilon je stigao, a uhvaćen je ovih dana na ulicama talijanskih gradova, lišen bilo kakve kamuflaže. Spomenimo i da su najavni renderi koje su izradili kolege s Kolesa.ru opet jako dobro pogodili pravu stvar. 

 

Objavljuje MaseraNedjelja, 14. siječnja 2024.

Treća generacija pokazuje drastičan odmak od prethodnika i, što je važnije, gotovo jednako se odmakla od konfekcijskih rivala. Nasljednik modela iz 2011. godine je postao pravi kompakt jedinstvenog karaktera. Tako nam fotografije s Facebook stranice Masera otkrivaju automobil iz svakog ugla. 

 

LANCIA Ypsilon!

 

Objavljuje Masera u Nedjelja, 14. siječnja 2024.

Nema sumnje, talijanska škola je itekako prisutna, smjelosti doista ima, pa i doze ekstravagantne elegancije na koju smo oduvijek bili navikli od ove marke. Automobil je dobio markantnu prednjicu s dvostrukim svjetlima i originalno postavljenim dnevnim LED svjetlima u dvije linije. 

 

Eccola!

Objavljuje MaseraNedjelja, 14. siječnja 2024.

Nakon dugo vremena možemo reći kako imamo automobil na kojem dizajneri nisu izgubili inspiraciju idući od naprijed prema straga. Veliki natpis marke dominira, a na rubove su smještena kružna svjetla s 3D efektom. Elementi u sjajno crnom finišu upotpunjuju dojam. 

 

Ecco gli interni con uno sguardo al piattino delle offerte

Objavljuje MaseraPonedjeljak, 15. siječnja 2024.

Pprvi put se može zaviriti i u kabinu. Veliki digitalni kokpit i središnji zaslon su tu, kao i najavljeni dizajn središnje konzole kao najoriginalniji detalj. U svakom slučaju, treba se strpjeti još malo, ali ovo viđeno uopće nije loše, zar ne?

Podsjetimo, premijera Ypsilona je zakazana za 14. veljače, a Lancia je obećala da će, uz električnu izvedbu identičnu onoj Peugeota e-208, ponuditi i hibridni pogon.

Pročitajte više