FOTO Ove prerade možete naći samo u Americi

Foto: Reddit
 
AMERIKA je zemlja obećana za kojekakve bolesne prerade.
 
Ovaj put izabrali smo tri zanimljive prerade, koje ćete moći pronaći samo u Americi. 
Iako neukus u modifikacijama automobila ne poznaje granice, u Americi ga možete naći na svakom koraku. I pritom ne morate posjetiti parkiralište Wallmarta, pa čak ni najzabačenije dijelove zemlje. Prave" hardcore" prerade su sveprisutne, a ponekad se i oglašavaju. 
 
 
Prva i vjerojatno najbesmislenija tiče se interijera automobila kojeg oglašava jedan diler iz Columbusa, Ohio. U pitanju je Dodge Challenger iz 2010. godine sa baznim V6 motorom, a dodatno je opremljen s čak šest ekrana, od kojih je četiri montirano u naslone sjedala. No niti prodavač ne zna čemu služe, jer su ugrađeni na krivoj strani naslona. Da, dobro vidite, ekrani se nalaze tamo gdje bi trebale biti naslonjene glave vozača i putnika. Nažalost, za preostala dva zaslona nije poznato gdje su ugrađeni, možda ispod upravljača i pretinca za rukavice. 
 
U samogradnji automobili ponekada ispadnu vrlo originalni i oku ugodni. No ne ovaj nastao spajanjem Oldsmobilea i Pontiaca Grand Am. Slika (naslovna) govori više od bilo koje riječi. Mi ćemo samo reći kako se bezuspješno prodaje već dugi niz godina. 
 
 
Porsche 911 je definitivno jedan od najpopularnijih sportskih automobila svih vremena. Oko 70% od milijun proizvedenih primjeraka još uvijek vozi. Nažalost i ovaj zbog kojeg se Ferdinand A. Porsche okreće u grobu. 

Pročitajte više