FOTO Pogledajte gdje je parkirala pijana vozačica

POLICIJA je ostala u čudu nakon dojave da se automobil uspeo na prometni znak.

Dogodilo se to u Ann Arboru u saveznoj državi Michigan kad je veselo društvo od četiri djevojke zabavu okončalo na nesvakidašnji način. Bijeli Dodge Charger uspeo se na znak za zabranjeno parkiranje i ostao doslovno stajati u okomitom položaju. 

Policija je na mjesto neobične nesreće stigla u rekordnom roku, ali ipak prekasno da bi na mjestu zatekla vozačicu i tri putnice. Nakon istrage su sve putnice pronađene, uključujući i 24-godišnju vozačicu za koju se utvrdilo da je bila pod utjecajem alkohola. 

Nije poznato je li vozačica odlučila proslaviti kupovinu novog automobila jer isti ima probne tablice ili se radi o nekom drugom povodu, ali posljedice su jasne. Vozačica će se suočiti s optužnicom po nekoliko točaka, a automobil mora na servis. 

 

On 4/26/24 at approximately 3:40am, officers responded to a report of a single vehicle crash at Lincoln Avenue and Wells...

Objavljuje City of Ann Arbor - Police DepartmentPetak, 26. travnja 2024.

Osim pozamašne novčane kazne, prijeti joj kazna zatvora u trajanju do 180 dana. Policija u svojoj objavi naglašava kako je "sreća da nije bilo ozbiljnih ozljeda", ali i da "uvijek treba planirati povratak kući uz trijeznog vozača i nikad ne voziti pod utjecajem alkohola". 

Pročitajte više