FOTO Prodaje se Beckhamov Ferrari

Screenshot: Pistonheads

OVAJ Ferrari je vozio u vrijeme kad je s Manchesterom grabio prema tituli.

Bilo je to početkom milenija, kad je slavni britanski nogometaš bio dio tima koji je osvojio Premier ligu. Vozio ga je sve do odlaska u Real Madrid, gdje je nastavio karijeru u društvu zvijezda kao što su Zinedine Zidane, Ronaldo i Roberto Carlos.

Beckham je rado vozio Ferrari, a često su ga i snimali dok je bio za njegovim upravljačem. Ipak, automobil je do danas nakupio tek 12.700 km. Govorimo o crnom Ferrariju 360 Spider koji je, sudeći po fotografijama i servisnoj povijesti, u besprijekornom stanju. 

 

David Beckham hasn't always shown good taste - but you've got to give him this one 😍

Objavljuje PistonHeadsSrijeda, 25. siječnja 2023.

 

"Stanje, kilometraža i povijest na A-listi čine ovaj automobil jednim od posebnih 360-ica", rekao je Matt Bird, urednik časopisa PistonHeads, koji je objavio oglas za automobil. “Čak i oni koji nisu toliko zainteresirani za nogometnu poveznicu, a jednostavno traže jednu od najboljih Modena, teško bi mogli naći bolje. A za one koji jesu, kakvu ćete priču morati ispričati kada vas netko pita za vaš Ferrari?”

Pokretan slavnim središnje postavljenim 3.6 V8 motorom snažnim 400 KS, ovaj je supersportaš opremljen F1 Graziano automatiziranim šest-stupanjskim mjenjačem. Ukupno je proizvedeno 7565 Spidera. 100 km/h je postizao za 4.9 sekundi, maksimalna brzina bila je 295 km/h, a tako je vjerojatno i danas. 

Ferrari 360 Spider se danas na britanskom tržištu može naći već za oko 60.000 funti. Ovaj primjerak je iz očitih razloga osjetno skuplji i cijena mu je 110.000 funti.

>> Originalni oglas s opisom automobila i galerijom fotografija možete naći ovdje.

Pročitajte više