FOTO Renault Austral stigao u Hrvatsku, start od 29.990 eura

Foto: Renault

NASLJEDNIK Kadjara stigao je na hrvatske ceste.

Nova generacija Renaultovog kompaktnog SUV-a donosi puno više od novog imena. U pitanju je potpuno novi model koji se tehnološki oslanja na Nissan Qashqai, a u gami ima zadaću oplemeniti ponudu svestranim pristupom, ali i daljnjim podizanjem standarda kvalitete. 

Prepoznatljivog izgleda, novi Austral se nameće atraktivnim nastupom koji prate impresivne dimenzije, 451 cm duljine, 183 cm širine i 162 cm visine. Još impresivnije automobil izgleda u kabini s novim digitalnim kokpitom, velikim okomito orijentiranim zaslonom Infotainmenta, bogatom opremom i sveukupno povoljnijim dojmom kvalitete. Od posebnosti izdvajamo kliznu stražnju klupu, prtljažnik kapaciteta 500 l te dostupnost presvlaka u kombinaciji tkanine i Alcantare.

Ponuda motora kreće 1.3 benzincem u formi mild hibrida koji se nudi u dvije inačice, sa 140 i 160 KS. Bestupanjski X-Tronic serijski je kod snažnije inačice, dok se na slabijem nudi opcijski. Dalje u ponudi je hibrid, ali sada u novoj konfiguraciji s 1.2 turbobenzincem, elektromotorom i starter-generatorom – ukupno 200 KS.

Ponuda za Austral starta od 29.990 eura, koliko stoji inačica sa slabijim benzincem i Equilibre razinom opreme, u koju ulaze automatska klima, 9" zaslon, sustavi asistencije i 17-inčni naplatci. Snažniji benzinac s bogatijim paketom opreme Tecno i X-Tronic mjenjačem kreće od 35.190 eura, dok je za hibrid potrebno izdvojiti 40.490 eura. 

 

Cjenik Renault Austral 2023-01 by Index.hr on Scribd

Pročitajte više