FOTO , VIDEO Tesla Cybertruck u Mostaru!

NAKON Amerike, i naši susjedi imaju Cybertruck.

Dok čekamo dolazak Cybertrucka sve je više onih koji pokušavaju napraviti vlastitu repliku. Neke nisu dostojne spomena, neke su tu da nas nasmiju, a neke su toliko dobre da će mnogi pomisliti da se radi o originalu.

 

Ova replika iz Bosne i Hercegovine spada u red najboljih dosad viđenih. Nastala je zahvaljujući tehnološkoj tvrtki Stark. Iza cijelog projekta izrade ovog mačo električnog vozila stoji žena, inženjerka strojarstva Mila Marić. Zahvaljujući njoj Cybertruck se može vidjeti u vožnji Mostarom, a trenutno izazva interes u cijeloj regiji.

Mostarski Cybertruck je nastao na inicijativu vlasnika Starka Igora Krezića, koji je i sam veliki obožavatelj Tesle. Kako se, izgleda, nije mogao strpjeti do dolaska Teslinog originala, napravio je svoju verziju. Tko zna, možda do dolaska Cybertrucka i ukloni najveću manu replike, klasičan benzinski pogon.

Osnova replike je klasik, Fordov kamionet F-150 Raptor koji je rastavljen do najsitnijih detalja. Cijeli projekt je dokumentiran, a uskoro ćemo putem moći vidjeti i kako je nastajalo vozilo. Naime,  proces prerade je ispratila ekipa SyncMedia te uskoro izlaze dvije-tri epizode kroz koje će biti prikazan cijeli tijek projekta nastanka vozila. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.