Gustafi i Citroen

POČETKOM svibnja je u Citroenovom prodajno-servisnom centru "Mehanika Pula" predan Citroen C5 Privlege 2.0 HDi frontmenu grupe Gustafi, g. Ediju Marožinu.

Ključeve novog Citroena C5 predao je direktor g. Boris Funčić koji je g. Marožinu zaželio puno prevezenih kilometara u Citroenovoj krstarici. G. Edi Marožin izjavio je: "Super sam zadovoljan sa novim automobilom koji će zamijeniti mog starog XM-a. Udobnost mi je prioritet jer godišnje prelazim oko 50 000 kilometara. Inače, privatno vozim Berlinga koji je dostojno zamijenio BX".

Odmah nakon primopredaje Gustafi putuju sa novim C5 Privilege na snimanje novog spota u čast dolaska Pape u Hrvatsku, te će im to biti prilika da se uvjere u prostranost i udobnost ovog modela. Automobil je sive boje, a na stražnjem dijelu vozila i stražnjim vratima ima naljepnicu "Gustafi".

Suradnja ovlaštenog Citroenovog distributera iz Pule "Mehanika Pula" i Gustafa nastavit će se već u lipnju ove godine dolaskom na hrvatsko tržište najnovijeg Citroenovog modela C3 Pluriel.

Pročitajte više