Honda Civic osvaja nagrade

KVALITETA proizvodnje, inovativan dizajn i vrhunska tehnologija samo su neke od karakteristika koje krase Kondine automobile. Tako misli i udruga automobilskih novinara Kanade, koja Hondi Civic dodjeljuje dvije prestižne titule.

Novi Civic osvojio je titule najekonomičnijeg i najboljeg sportskog automobila za 2006. godinu. Članovi udruge smatraju da novi Hondin kompakt nudi visoke performanse i izrazito nisku potrošnju goriva, te pritom nudi jedinstveni vanjski izgled i profinjeni dizajn unutrašnjosti.

"Poslije samo dva mjeseca službene prodaje na tržištu, novi Civic rezultirao je rekordnom prodajom", ponosno je na dodjeli izjavio Jimm Miller, predsjednik Honde Kanada.

Iz SAD-a stiže još jedna nagrada. Nakon što je osvojila titulu  "Car of the Year 2006", Honda Civic je po ocjeni američkih osiguravajućih kuća dobila zlatnu nagradu kao najsigurniji automobil u segmentu i jedan od deset najsigurnijih automobila na tržištu.

Što se tiče hrvatskog tržišta, Civicu je stručni žiri Hrvatske automobilske udruge dodjelio zlatnu plaketu za automobil 2006 godine u kompaktnoj klasi. Nova generacija najpopularnijeg Hondinog modela na hrvatsko tržište dolazi krajem siječnja.

Pročitajte više