Nova Honda CR-V: Skrivene novosti

JAPANSKI je proizvođač objavio prvu službenu fotografiju najavne studije nove generacije modela CR-V. Radi se o modelu koji će vrlo vjerno najaviti produkcijsko vozilo. No, isto navodno neće biti predstavljeno na frankfurtskom auto salonu, već će istog mjeseca debitirati na auto salonu u Orange Countyju u Kaliforniji.

Razlog za ovakav potez se krije u činjenici kako će glavna zvijezda Hondinog štanda u Frankfurtu biti novi Civic, koji je za Hondu toliko važan na europskim tržištima da mu baš ništa ne smije zasjeniti njegov trenutak.

Što se pak CR-V-a tiče novi će serijski model uvelike nalikovati konceptu, pa među njima i neće biti većih razlika. Honda će i dalje ostati vjerna pomalo zatomljenim i suzdržanim linijama, no u svakom slučaju radit će se o modernijem modelu. Također, ponešto agresivniji nastup od svog prethodnika dolazi očekivano, da ne kažemo u skladu s trendom najozbljnijih rivala.

O interijeru i tehničkim podacima, primjerice motorizaciji i sl, za sada nema konkretnih informacija. Nije poznato hoće li se u ponudi naći i neka vrst hibridnog pogona, no s obzirom na posljednje Hondine poteze to je gotovo sigurno.

Pročitajte više