Jedan je od najpovoljnijih crossovera, a sad je postao osjetno atraktivniji

Foto: Hyundai

HYUNDAI je na svojim stranicama objavio kako je njegov najmanji crossover u Europi prošao kroz prvi redizajn. 

Pogađate, radi se o Bayonu, koji se trenutno nudi u Hrvatskoj po početnoj cijeni od 16.860 eura prema cjeniku objavljenom na službenim stranicama. Kod ovog modela redizajn je lako prepoznati jer je izveden po uzoru na veću Konu. 

Prevedeno, to znači da je prednji kraj automobila dobio horizontalnu LED lajsnu, usuglašenu s novim dizajnom odbojnika. Uočljivo je i da je prednja maska sada integrirana s drugim elementima u crnoj boji. 

I straga ima više crne plastike, uz novodizajnirano svjetlo za vožnju unazad. Dobro je stoga što Hyundai uvodi i četiri nove nijanse karoserije. 

U kabini nije bilo potrebe za nekom značajnom modernizacijom. 10.25-inčni digitalni kokpit je već bio u ponudi, ali je sada zaslon infotainmenta povećan s 8 na 10.25 inča. Dobra je vijest da će kod izvedbi s digitalnim kokpitom biti dio standardne opreme. 

Iz poglavlja motorizacije zasad ne možemo pronaći novosti. 1.0 trocilindraš je jedini u ponudi, i to u izvedbama s 84, 100 i 120 KS. Cijene još nisu objavljene, ali je lako pretpostaviti da će rasti. 

Pročitajte više