"Junaci naših putova"

POČETKOM travnja tvrtka EUROline d.o.o., glavni zastupnik DaimlerChrysler AG-a za Hrvatsku,  organizirala je na 13.750 četvornih metara svog prodajno-servisnoga centra početkom travnja manifestaciju pod nazivom "Junaci naših putova".

Kako Mercedes ove godine ne izlaže na ZG Transport Showu, bila je ovo izvanredna prilika da se posjetitelji na jednom mjestu upoznaju s cjelokupnim Mercedes-Benzovim kamionskim i autobusnim programom kao i ponudom transportnih vozila. Među njima su se svakako isticali novi Atego i Axor, te Actros s novom dizelskom tehnologijom BlueTec, te potpuno novoizrađen midi turistički autobus Tourino.

Pored probnih vožnji, posjetitelji su imali priliku uživo čuti nastup Plave trave zaborava, Mariachija, Slavonskih lola i Kiće Slabinca, te uživati domaćim specijalitetima hrvatske kuhinje i mnogobrojnim igrama poput bilijara, stolnoga nogometa i jahanja na mehaničkom biku.

Tijekom manifestacije organizirana je primopredaja flote vozila isporučenih tvrtki Tisak. Radi se o petnaest Sprintera i jednom Vitu.

Pročitajte više