Kakav prizor: Bugatti Veyron i Rimac Concept One na stazi!

 Screenshot: YouTube

SVAKI je ekstreman na svoj način, ali cilj im je jednak - pružiti vlasniku nezaboravno iskustvo vožnje. 
 
Bugatti Veyron je priča za sebe. Monstrum u pogledu mase i snage u vožnji na ravnim dionicama je neuhvatljiv, a navala snage po pritisku na gas je nevjerojatna. Na klasičnoj stazi se ne snalazi možda najbolje, no i dalje se radi o impresivnom hiperautomobilu. Ovakvo mišljenje dijele i Lord Pembroke, utemeljitelj Willton Classic & Supercar, ali i Miro Zrnčević, ljubitelj driftanja, a ovdje u ulozi test vozača Rimca. 
 
Za razliku od Bugattija električni bolid iz Hrvatske nudi potpuno drugačije iskustvo. Najkraće rečeno, pruža iskustvo vožnje, koje je teško doživjeti u nekom drugom automobilu, mišljenja je Lord Pembroke. "Kako god ga vozili, radi se zabavnom vozilu. Posebno mi se sviđa zvuk, jer automobil u pojedinim trenucima doista zvuči poput mlažnjaka". 
 
Direktan odgovor na pitanje koji je bolji nažalost ni ovaj puta nismo dobili, čak ni u subjektivnim izjavama protagonista videa. Također, i nakon ovog videa ne znamo koliko je električnih bolida isporučeno klijentima, kao i s kojim vremenom će odraditi krug na nekoj relevantnoj stazi. No sada smo barem sasvim sigurni da je vrlo zabavan u vožnji. 
 

Pročitajte više