Kakav tužan kraj za BMW-ovu seriju 8: Od klasika do prikolice

NIJE mu bilo dovoljno što je auto obojio u narančasto nego mu je morao pridružiti i prikolicu u istoj boji, i to izrađenu od pravog klasika.

Subaru Tribeca sam po sebi i nije prelijep auto. Istina, o ukusima se ne raspravlja, no kad uzmete golem Subaru i umočite ga u ovako napadnu boju teško je ostati ravnodušan. Ali tu nije kraj jer je vlasnik odlučio automobil opremiti odbojnikom iz BMW-ove M ponude, kao i stražnjim krilom.

I to nije sve, jer pravo iznenađenje dolazi straga gdje je za automobil prikopčana prikolica u istoj boji. Naravno, kao što to biva u TV prodaji, ni tu nije kraj, jer je za osnovu poslužio BMW serije 8. Da, legendarni E31, coupe koji je obilježio jednu epohu, auto snova nekad i sad, ali i model koji tek sada dobiva nasljednika. Da, ta narančasta nakupina je bila petmetarski coupe koji je sudeći po stražnjoj oznaci nekada cestom vodio osjetno plemenitiji pogon, 5.0 V12.

Automobil je snimljen u Portugalu, a jedina dostupna informacija je kako je naljepnica na stražnjem staklu ona Portugalskog nogometnog saveza.

Pročitajte više