Karbonski koferi iz Rolls Roycea koštaju kao novi Passat

 Foto: Rolls Royce

ROLLS Royce predstavlja set kofera i torbi po cijeni od gotovo 30.000 EUR.
 
Visoka moda, posebno kad su u pitanju tzv lifestyle dodaci, Rolls Royceu nisu strani. Najnoviji visoko stilizirani set za prtljagu nosi prestižni potpis iza kojeg se kriju najkvalitetniji materijali i vrhunska izrada. Set kofera i torbi dolazi u kombinaciji koja ukupnim dimenzijama u potpunosti ispunjava prtljažnik modela Wraith, inače najsnažnijeg modela u povijesti ove slavne tvrtke. 
 
 
Dizajn kolekcije potpisuje Michael Bryden i RR-ov kućni dizajnerski studio vođen Gilesom Taylorom, a čine ga dva kofera, tri torbe i jedna torba za odijelo. Konačan izgled moguće je dodatno individualizirati po želji kupca, naravno uz doplatu. 
 
U Rolls Royceu su krajnje ozbiljno pristupili osmišljavanju nove kolekcije, pa su tako u razvoju konzultirali sa ocobljem brojnih eminentnih hotela, a pažnja je posvećena raspodjeli masa, osjećaju dodira sa ručkom i pouzdanom funkcioniranju mehanizma zatvaranja. Tako barem kažu. 
 
U svakom slučaju ovaj luksuz znat će dobro naplatiti. Cijena cijelog seta za europske kupce je 28.984 EUR. Za utjehu recimo i kako je moguća pojedinačna kupovina. 
 

Pročitajte više