Kia & EURO 2008 na webu

KIA Motors, automobilski partner Europskog prvenstva u nogometu otvorila je posebnu interaktivnu stranicu posvećenu upravo tom događaju. Na mikro stranici naći će se sve najnovije vijesti i rezultati ovogodišnjeg prvenstva.

Preko stranice svi nogometni i automobilistički fanovi moći će osvojiti ulaznice za utakmice, sudjelujući u jednom od dva natječaja. U dizajnerskom natječaju »Drive to Glory« bit će nagrađeno 16 navijača, koji  će svoju kreativnost dokazati dizajniranjem posebne maske za karoseriju cee'da, prvog Kijinog europskog automobila. U natječaju "Be Kia, Be together" traže se pak što zanimljiviji i uzbudljiviji navijački slogani, a nagrađeno će biti također 16 navijača. Mlađi navijači dobit će priliku postati jedan od 31 "Kia Official Match Ball Carriera" koji će donijeti nogometnu loptu sucu na početku svake utakmice ovogodišnjeg prvenstva.

Sponzorstvo Europskog nogometnog prvenstva Kia je potpisala zajedno s krovnom tvrtkom Hyundai Motor. Kia će kao službeni prijevoznik omogućiti upotrebu svojih vozila igračima i organizatorima prvenstva, što će posvjedočiti i veliki transparenti te reklamni pano na stadionima tijekom svih utakmica prvenstva.

Osim partnerstva s nogometnom organizacijom FIFA, Kia je trenutno glavni sponzor svjetski priznatih teniskih turnira Australian Open i Davis Cup. Sponzorski ugovor potpisan je i s mladom teniskom zvijezdom Rafaelom Nadalom.
 

Pročitajte više