Konačno smo i to dočekali: Maleni Suzuki dobio Brabusov tretman

OTKAKO je 2018. godine predstavljena četvrta generacija, ne smanjuje se interes za malim Suzukijevim terencem – jednostavno je neodoljiv. 

Kombinacija retro dizajna, odlične tehnološke potpore, ali i sličnosti s osjetno većom i skupljom Mercedesovom G klasom učinili su Jimnyja poželjnim širom svijeta. Tuneri su tu odradili odličan posao, posebno domaći iz Japana. Ipak, najnoviji primjer da je Jimny doista "baby-G" dolazi iz Dubaija. 

U pitanju je Jimny s Brabus kitom, kako ga opisuje prodavač, salon Al Ain Class Motors. Prerada je toliko detaljna da bi mnogi mogli pomisliti kako se radi o Brabusovoj preradi Mercedesa. Maleni Suzuki je čak dobio i nova svjetla, pa i Mercedesovu rešetku, dok mu određenu dozu ozbiljnosti osiguravaju novi poklopac motora sa središnjim uzvišenjem i prednji bull-bar integriran u odbojnik. 

Dobio je Jimny i proširenja blatobrana, masivne odbojnike, pa čak i bočni završetak ispuha, kao Brabusova prerada G klase. Prerada uključuje i dotjerivanje interijera, ali ne i motor. 1.5 benzinac i dalje daje malo preko 100 KS. 

Konačno, dolazimo do cijene koja je postavljena na 165.000 AED ili oko 42.500 eura, što znači da je ovaj tuning udvostručio cijenu Suzukija.  

>> Galeriju fotografija prerade možete naći ovdje

Pročitajte više