Najava: Kreće Trash & Burn All American Cars Meeting

TREĆI po redu međunarodni miting američkih  automobila, pod nazivom "Trash&Burn" će se održati od 01.07. – 03.07. u Sv. Martinu na Muri, 15-tak km od Čakovca.

Najstariji miting američkih automobila u Hrvatskoj je prošle godine ugostio 80-tak vlasnika američkih vozila iz Austrije, Mađarske, Njemačke, Slovenije i cijele Hrvatske, te oko 30 Harley Davidson motora.

Početak ili Warm-Up Party je u petak 01.07. od 18.00 sati,  kad će početi pristizati vlasnici sa američkim automobilima i motorima iz čitave Evrope, uz svirku  bendova Ati Edge & The Shadowbirds (Budimpešta), Cherkezi United (UKR/HR), a bit će tu još i pin-up djevojaka, američkih automobila i motora, trash filmova, i sl. Kampiranje je besplatno i moguće je od petka do nedjelje.

U subotu 02.07. je službeni početak mitinga od 12.00 sati, uz bogati program. Custom bike show donosi prerađene Harley Davidson motori,  pin-up photo contest omogućava fotkanje pravih pin-up djevojka u retro stilu,...

U nedjelju nakon za vlasnike američkih automobila i motora besplatnog doručka i kave dodijeliti će se pehari za najljepše i naj TRASH automobile/motore. Zatim se zabava seli na bazene obližnjih toplica Sv.Martin, gdje počinje ''pool party'' uz rockabilly dj-e i ekipu, od 15:00 do 20:00 sati.

Upad u petak je 20 kn, u subotu 20 kn, dva dana 30 kn, a za djecu  je besplatan. U slučaju lošeg vremena program se seli u zatvoreni dio seoskog turizma "Goričanec".

Više informacija možete naći na službenoj stranici mitinga.

Pročitajte više