Kupio je Audi RS7 i odlučio se pokazati: Slupao ga je i završio u zatvoru

Foto: Audi

MNOGI kupuju auto s idejom statusnog simbola za pokazivanje, a rijetki su oni koji ulažu u skupi auto kako bi uživali za upravljačem.

Upravo to je napravio 39-godišnji Ayaz Naeem Ansari iz Sjeverne Karoline. Kupio je Audi RS7 od 600 KS i odmah se odlučio pokazati. I to na najgori mogući način. Vozio je 300 km/h cestom na kojoj je dozvoljena brzina 104 km/h. I kako to biva, policijska patrola ga je usnimila i pokušala zaustaviti. Nastavio je bježati autocestom do idućeg izlaza, gdje je pri brzini od 160 km/h proletio uz patrolu. U zadnjem trenutku je vidio tzv. stopstick barijere sa šiljcima za zaustavljanje automobila. Pokušao ih je izbjeći i slupao se. 

 

Kako javlja WRAL, u nesreći nitko nije ozlijeđen. Audi RS7 je oštećen, a njegov novopečeni vlasnik je uhićen. Naknadno je u automobilu pronađena droga, pa je optužnica proširena. Ansari će odgovarati za posjedovanje narkotika, što je vjerojatno i bilo povod za prebrzu vožnju, bježanje policiji i niz drugih prometnih prekršaja. Jamčevina je postavljena na 125.000 USD. 

Pročitajte više