Kupio Teslu pa mu otpao volan

Screenshot: Twitter

KUPAC potpuno novog Tesle ostao je nemalo iznenađen kad mu je u vožnji otpao volan. 

Korisnik društvenih mreža pod imenom Prerak objavio je kako je prošlog tjedna podigao novi Teslin Model Y. Niti tjedan dana kasnije, dok je vozio autocestom, volan je otpao i našao mu se u krilu. Svoje neugodno iskustvo odmah je podijelio na društvenim mrežama, a pritom je u objavi tagirao Elona Muska i još neka imena.

Zanimljivo je da ovo nije izolirani slučaj. Kako piše The Drive, ista stvar dogodila se 2020. godine jednom vlasniku Tesle Model 3. Automobil je bio star tek mjesec dana, a u tom slučaju je uzrok "kvara“ bio izostanak matice. 

Kako god, Prerak je dao vučnoj službi da mu otpreme vozilo u Teslin servisni centar gdje mu je popravak naplaćen 103.96 dolara. Nakon što je podnio zahtjev, iznos mu je u cijelosti refundiran. Prerak je zaključio kako je u potpunosti izgubio povjerenje u Teslu pa želi automobil vratiti uz povrat cjelokupnog plaćenog iznosa.

A tu slijedi novo iznenađenje. Naime, proizvođač je u tišini još 2020. godine ukinuo mogućnost 7-dnevnog povrata automobila bez penala. Servisni centar obavijestio je kako nema mogućnosti povrata vozila te da kontaktira odjel prodaje u svrhu postizanja dogovora. 

U svakom slučaju, dojam je kako bi Tesla trebao više poraditi na kontroli kvalitete, zaključuje američki medij. 

 

Pročitajte više