Mazda i SOS-Dječje selo nastavljaju suradnju

NAKON uspješne prve godine suradnje, Mazda Motor Europe i njenih šest nacionalnih kompanija nastavljaju sa svojom potporom SOS- Dječjem selu.

SOS-Dječje selo međunarodna je nevladina organizacija koja pomaže djeci i mladima više od 60 godina. Njihova jedinstvena usmjerenost obitelji, koja djeci koja ne mogu živjeti sa svojim obiteljima pruža dom i obrazovanje dok istovremeno njeguju svoju religiju i kulturu, promijenila je na pozitivno živote stotine tisuća djece.

Mazda Hrvatska obnovila je svoju suradnju sa SOS-Dječjim selom u Lekeniku ponovno pokrivajući troškove struje, plina, vode, komunalnih usluga i telefona za sedam kuća u SOS selu.

Mazda Motor Austria nastavlja suradnju sa SOS-Dječjim selom donirajući Mazdu2 selu Moosburg. Mazdini volonteri također su za djecu u selu organizirali bojanje bijele Mazde MX-5 čija slika je aplicirana na poštansku marku koja je prodavana Mazdinim partnerima čime su se skupljala dodatna sredstva za program.

Mazda BELUX (Begija i Luxemburg) obnovila je suradnju ponovno donirajući Mazdu5 dječjem selu Liedekerke. Uz to Mazdini volonteri organizirali su i vrlo uspješnu tombolu kojom su prikupili još više sredstava za selo.

Mazda Češka nastavlja sa potporom donirajući Mazdu2 Dječjem selu. Ovaj automobil imat će poseban eksterijer oslikan prema pobjedničkom crtežu izabranom na dječjem natjecanju u crtanju. Fotografija roadstera aplicirat će se na sav uredski materijal i koverte.

Suradnja se nastavlja i u Mazda Njemačkoj koja ponovno donira sredstva trening centru te plaća kompletan trening jednom pripravniku. Mazdini volonteri i ovdje su organizirali natjecanje u crtanju MX-5 čiji je pobjednički crtež apliciran na poštansku marku prodavanu Mazda partnerima.

Mazda Madžarska financira mjesečne izlete djece iz SOS sela njihovim biološkim roditeljima, a obnovit će i dječje igralište.

SOS-Dječje selo pokušava pomoći i djeci na Haitiju. Zaposlenici Mazde Motor Europe odazvali su se pozivu u siječnju i prikupili 4.333 eura što je tvrtka udvostručila na iznos od 8.666 eur. Molimo Vas slijedite ih. Svoju donaciju možete ostaviti klikom na službene stranice organizacije.

Pročitajte više