Mislili ste da je tuning neukus? Pogledajte što je napravio od Jaguara

Screenshot: YouTube

PONEKAD se pojavi neka totalno besmislena ideja koja ubrzo postane trend i privuče brojne sljedbenike. Ovo je jedan takav.

Ponekad neki ljudi vole narušiti prirodni sklad. Svojedobno smo tako svjedočili trendu ugradnje silikona u testise kako bi se isti dodatno istaknuli i time realno narušili sklad ljudskog tijela. Jaguar se čak i u formi SUV-a može smatrati jednim od dizajnerski skladnijih proizvoda. No kad mu podarite (pre)veliku obuću, recimo od 32 cola, njegov izgled se drastično mijenja. Posebno ako sve začinite napadnom nijansom zelene boje. U tom slučaju isticat ćete se čak i u masi vozila čiji vlasnici njeguju isti kult.

 

I da, veliki kotači poput prije spomenutih silikona mijenjaju vizualni doživljaj, ali u oba slučaja efekt će izostati. Štoviše, osnovna funkcija postaje teže ostvariva, ponekad i neizvediva. Za utjehu ćemo samo reći da ovakav tuning može imati utjecaj na psihološko zdravlje promatrača, ali za razliku od ubrizgavanja silikona na kriva mjesta, nije opasan po život. 

 

Pročitajte više