Multimedija u Hondi uz 25 posto popusta

HONDA je pokrenula promotivnu prodajnu akciju za multimedijalni sustav koji se sada nudi uz 25 posto popusta.

Moderno dizajnirana i praktična Hondina konzola za zabavu tijekom vožnje omogućuje djeci i odraslima gledanje omiljenih filmova ili slušanje najdraže glazbe. Kompaktan sustav se estetski uklapa u interijer Hondinih automobila, a jednostavno se može ugraditi i u druge automobile.

Fleksibilnosti doprinosi nekoliko elemenata pa se tako ekran postavlja na neupadljivo postolje iza prednjih naslona na glavu pri čemu isti ostaju u funkciji. Također, sustav se može koristiti i izvan vozila.

Konzola za zabavu ima USB priključak te može čitati DVD i CD medije kompatibilne s DivX, MPEG, WMA, AVI zapisima. Zaslon je dijagonale 7 inča, a opcijski se nudi i dodatno zaslon namijenjen drugom putniku.

Posjeduje daljinsko upravljanje i bežične slušalice, a sam oblik i izvedba osiguravaju sigurno korištenje i kod mlađe djece. Sustav se isporučuje uz trogodišnje jamstvo.

Promotivna cijena Hondine konzole za zabavu iznosi 7.441 kune, što je 25 posto manje u odnosu na regularnu cijenu. Akcija traje do isteka ograničene količine zaliha.

Pročitajte više