Na hrvatskim cestama je jedan od najpoželjnijih BMW-a, prodaje se

Foto: Index Oglasi

IZGLEDA kao morski pas, a i opak je kao morski pas - to je legendarni BMW-ov 636 CSi, koji može biti vaš. 

U Index Oglasima se pojavio vrlo traženi BMW 635 CSi, a sudeći po opisu i fotografijama, radi se o jedinstvenom primjerku u besprijekornom stanju. BMW-ova serija 6 generacije E24 predstavljena je daleke 1976. godine, proizvodila se do kraja osamdesetih, a ovaj primjerak proizveden je 1987. godine, nakon redizajna. 

U pitanju je L6 izvedba, tzv "luxury edition“ koji je izuzetno bogato opremljen. Standardna oprema uključuje unutrašnjost presvučenu kožom, svu tada dostupnu opremu te automatski mjenjač. Radi se o seriji 6 za američko tržište, a konkretni primjerak je prvih 30 godina proveo u Los Angelesu te je 2017. godine stigao u Rijeku.

Ispod superatraktivnog dizajna krije se slavni šestcilindarski motor, M30B34, koji u detuniranoj izvedbi razvija 185 KS i 290 Nm. 

Performanse možda nisu za pamćenje (0-100 km/h - 9.5 s, 206 km/h), ali to ovdje nije ni bitno. Automobil je to koji je osvajao super atraktivnim izgledom, luksuzom i tehnologijom, a i danas je pravi mamac za poglede. Boravak u ovoj vremenskoj kapsuli definitivno pomlađuje i vraća u neka druga vremena. 

 

Index Oglasi

Pročitajte više