Na plažu u stilu

ŠVEDKA tvrtka Gray Design rješila je još jedan „egzistencijalno“ važan problem bogataša ponudivši odgovarajući prijevoz do plaće.

Beach Crusier, kao što mu samo ime govori, ima samo jedan zadatak, a to je u stilu dovesti svog pretjerano zahtjevnog vlasnika do plaže. Mjesta ima i za ostatak obitelji, a svi odreda će uživati u prvoklasnom komforu.

Interijer presvučen najfinijom alcantarom ne oskudijeva u plemenitim metalima, ni ekskluzivnim detaljima poput ploče s instrumentima u režiji slavnog Breitlinga. Dok se voze zagledani u Swarovski kristalima optočenu kabinu putnici će moći uživati u vrhunskom zvuku Naimovog audio-sustava. 15 audiofilskih zvučnika napaja 1.100 W snažno pojačalo, pa je zvučna kulisa idealna i kad se skine platneni krov.

U ovakvom ozračju gotovo je besmisleno govoriti o pokretačkoj potpori. Spomenimo tek kako ju čini Chevroletov V8 snage 400 KS koji snagu putem Haldex prijenosa isporučuje na sve kotače. Potegne do 220 km/h, a na 100 km/h je nakon 4,5 sekundi. Tek toliko da se zna.

Pročitajte više