Najava: 2. Trash & Burn miting američkih automobila

NAKON odlično prihvaćenog prošlogodišnjeg izdanja i ove godine će se održati međunarodni miting američkih automobila "Trash & Burn All American Cars Meeting", 10. i 11. srpnja 2010. u turističkom kompleksu Cimper, nekadašnjem pogonu rudnika u Murskom Središću.

Nakon vrlo uspješnog prošlogodišnjeg mitinga koji je ujedno bio prvi takve vrste u Hrvatskoj i kojeg je posjetilo oko 2000 ljudi, (od toga 77 vlasnika američkih automobila te 33 vlasnika Harley Davidson motora iz Austrije, Švicarske, Mađarske, Francuske, Slovenije i Hrvatske), ove godine organizator donosi uz još bogatiji program. 

Osim američkih automobila i motora, na programu je ''sexi car wash'', ''pin-up photo contest'', ''custom bike show'', svirka nekoliko  rockabilly-rock'n'roll bendova, erotic show, te afterparty uz DJ-eve koji će puštati isključivo rock'n'roll muziku.

Drugi dan (u nedjelju) birat će se najbolja vozila koja će biti predstavljena ispred pozornice, uz još poneko iznenađenje.

Ulaz za vlasnike američkih vozila/motora je besplatan, kao i kava i doručak drugi dan, a za sve ostale cijena je simboličnih 20 kuna za jedan, odnosno 30 kn za oba dana.

Pročitajte više