Najpopularniji SUV model je dobio posebno izdanje, uskoro i u Hrvatskoj

Foto: Toyota

POPULARNI Toyotin SUV model dobiva specijalnu izvedbu namijenjenu poklonicima crne boje.

S kumulativnom prodajom od preko 10 milijuna primjeraka i godišnjom prodajom koja je prošle godine dosegla gotovo milijun primjeraka, RAV4 je globalni itekako uspješan model. A kako bi ostao konkurentan, model je dobio uvjerljivo hibridno izdanje, dok će od jeseni imati i izvedbu za poklonike crne boje.

Specijalno izdanje nosi oznaku Black Edition, a karakterizira ga u crno finiširani vanjština i interijer. Midnight crna nijansa karkterizira vanjštinu, zajedno s crnom prednjom i donjom rešetkom, branicima, pokrovima vanjskih zrcala, zaštitom podvozja te stražnjim ukrasnim detaljima i spojlerom.

U sjajno crnoj boji izvedeni su i naplatci, i to promjera 19 inča, a čak su parkirni senzori crni. Jedino odstupanje od crnog izgleda je kromirani Toyotin amblem u sredini prednjeg dijela automobila.

Sjedala su presvučena crnom umjetnom kožom visoke kvalitete sa sivim šavovima. Izgled upotpunjuju crna obloga stropa i unutrašnji ukrasni elementi.

Serijska i opcijska oprema odgovara aktualnoj razini Style i, među ostalim, uključuje inteligentne parkirne senzore, 360-stupanjsku kameru, digitalno osvrtno zrcalo, JBL premium audiosustav s devet zvučnika i DAB prijemnikom te bežični punjač telefona. Toyota Safety Sense sustav i integracija pametnog telefona s Apple CarPlay i Android Auto aplikacijama dio su serijske opreme.

Početak prodaje za RAV4 Hybrid Black Edition na području Republike Hrvatske planiran je za kraj listopada.

Pročitajte više