Nastavlja se Lancijin striptiz: Otkrivena je i slika stražnjeg dijela

Foto: Lancia

MALO PO MALO, kao u nekom automobilskom striptizu, Lancia pokazuje sve više detalja svog novog Ypsilona. 

"Danas, s četvrtom slikom, otkrivamo stražnji dio nove Lancije Ypsilon, koji odražava potpuno novi, čisti i radikalni dizajnerski jezik. Kultna okrugla stražnja LED svjetla, koja podsjećaju na pobjedničku Lanciju Stratos, uokviruju Lancia logo u savršenom dijalogu između čistoće i radikalnosti, što se također vidi u natpisu Ypsilon ispod", izjavio je Luca Napolitano, izvršni direktor marke Lancia.


U skladu s onim što je najavila konceptna Lancia Pu+Ra HPE, ravnoteža između radikalnosti i čistoće ističe se u svjetlima koja uokviruju novi Lancia natpis. Njegov izvorni font crpi inspiraciju iz izvanredne talijanske industrije usko povezane s poviješću brenda: mode. "Rukom pisani" natpis Ypsilon inspiriran je povijesnim ikonama kao što su Fulvia, Flavia i Flaminia, čistim modelima s elegantnim dizajnom.

Podsjetimo da je predstavljanje modela zakazano za veljaču 2024. godine u ekskluzivnoj seriji Cassina Limited Edition, s električnim motorom, koja će biti dostupna u 1906 numeriranih i certificiranih primjeraka.

Pročitajte više