Nissan GT-R Nismo snažan 600 KS dolazi na ZG Auto show

 Foto: Nissan

IZ NISSANA je došla potvrda kako će na predstojećem ZG Auto Showu izložiti magnetno privlačni bolid, legendarni GT-R Nismo.
 
Hrvatska publika po prvi puta će imati priliku vidjeti utrkama nadahnutu inačicu Nissanova legendarnog GT-R-a .Najkraće rečeno, iza ovog modela stoji napredna aerodinamika, vrhunska mehanika i 600 KS snažan 3,8 V6 twin turbo tehnološki dragulj. 
 
Riječ je o najbržem Nissanu GT-R ikad proizvedenom. Nissan GT-R Nismo vlasnik je rekordnog vremena kruga na Nordschleife za serijske automobile (7:08.679).
 
Posjetitelji će imati jedinstvenu priliku "uskočiti" u GT-R i 370Z Nismo i doživjeti  iskustvo vožnje na stazama Le Mans i Abu Dhabi zahvaljujući Samsungovim naočalama za virtualnu stvarnost. 
 
 
Osim cestovne legende i jednog od najboljih sportskih automobila iz Japana posjetitelji će premijerno moći vidjeti i novu Nissan Navaru. Potpuno novog dizajna Navara se predstavlja uz bogatu opremu i novi 2,3-litreni biturbo dCi motor. 
 
Uz GT-R Nismo i novu Navaru, tu će biti i 370Z Nismo s 3.7 V6 motorom sa 344 KS te cjelokupna paletu Nissanovih crossovera predvođenih Qashqaijem.
 
Nissan je predvidio i sajamsku ponudu za kupce koja uključuje povoljnije cijene svih Nissanovih modela, posebne uvjete financiranja, te ponudu s uključenim kasko, obaveznim osiguranjem i 7 godina jamstva. 

Pročitajte više