Nissan predstavlja avanturističku izvedbu X-Trail N-Trek, evo što može

Foto: Nissan

PRVE dvije generacije popularnog Nissana bile su itekako uvjerljive i na terenu, a onda je model s vremenom u skladu s tržišnim trendovima "kultiviziran". Nissan nas sad podsjeća na ta prethodna vremena.

Avanturistički X-Trail nosi oznaku N-Trek, a kombinira e-4ORCE elektrificirani pogon na sve kotače s nekim novim, prvenstveno estetskim, dodacima. 

Na prednjem kraju ističe se tamna završna obrada Nissanove maske V-Motion koja uokviruje središnju rešetku. Nadalje, u prednji i stražnji odbojnik ugrađene su zaštitne obloge tamnosive boje, dok su kućišta vanjskih retrovizora izvedena u crnoj boji. Nova LED svjetla za maglu ugrađena su u donji dio prednjeg odbojnika.

Nažalost, krovni nosači nisu dobili dodatna svjetla kao što je to bilo na duhovnom prethodniku. 
X-Trail N-Trek dostupan je u nekoliko boja karoserije: običnoj sivoj i srebrnoj Champagne (metalik boje) te biserno bijeloj, crnoj Diamond i sivoj Ceramic (biserne boje). Štoviše, bijela, srebrna i siva Ceramic mogu se kombinirati s crnim krovom.

Unutrašnjost je obložena novim vodootpornim presvlakama kako bi se pustolovniji kupci, bez obzira na vremenske uvjete, mogli bezbrižno vratiti u njegovu unutrašnjost. Na raspolaganju je i poseban paket dodatne opreme koji uključuje gumene tepihe i dvostranu oblogu prtljažnika.

 Cijena za X-Trail N-Trek e-4ORCE kreće od 50.812,68 eura.

Pročitajte više