Nissanov korak u premium

 Foto: Nissan

NISSAN će u Ženevi predstaviti premium izdanja modela Qashqai i X-Trail
 
Time japanski proizvođač želi istražiti mogućnost da dodatno proširi ponudu svoja dva najpopularnija crossover modela na europskom tržištu i time privuče širi krug kupaca. Modeli su osmišljeni u kućnim dizajnerskim centrima, Qashqai u Londonu, a X-Trail u Japanu. 
 
Qashqai je tako bliži urbanim uvjetima, dok u Nissanu misle da bi X-Trail u premium izdanju bio zgodan za izlet u Alpe. Kako god, Qashqai Premium Concept se nameće detaljima u zlatno bakrenoj boji i osnovnoj crnoj, dok je X-Trail izveden u bijeloj boji sa crnim detaljima od karbona. Oba modela postavljena su na 20-inčne kotače. 
 
 
Unutrašnjost Qashqaija izvedena je od meke bijele napa kože kakve se uobičajeno upotrebljavaju u luksuznim modelima, sa prošivima u srednjem dijelu naslona i sjedišta. I ovdje su detalji u istoj kombinaciji boja. Kožni interijer ima i X-Trail, ali u tamnim nijansama. 
 
Tehnika je ovdje stavljena u drugi plan i nije zahvaćena modifikacijama. Pokaži li se ovi koncepti zanimljivi publici postoji mogućnost da modeli u ponudi dobiju konceptima inspiriranu opcijsku opremu.  

Pročitajte više