Nova reklama za Hrvatsku: Pogledajte kako kamion i paraglajder zajedno krstare Dinarom!

Foto: Volvo

SNIMANJE reklama za atraktivne auto novitete u Hrvatskoj je standardna pojava, a najnovija dolazi iz Volva. 

Volvo Trucks je poznat po snimanju atraktivnih reklama u kojima nerijetko nastoji privući gledatelje postizanjem rekorda. Tako je svojedobno Jean-Claude Van Damme napravio špagu između dva kamiona u vožnji, a posebno pripremljen Volvo kamion, 2.400 KS snažan Iron Night, obarao je brzinski rekord. Za najnovije postignuće Volvo je trebao prelijepu prirodu, povoljne vremenske prilike i atraktivnu cestu, a sve je našao u Hrvatskoj, točnije u krajoliku Dinarida. 
 
Odlična prilika za novu promociju hrvatskih prirodnih ljepota, posebno ako uzmete u obzir da su ovakve reklame vrlo gledane. Primjerice, prije spomenuta akrobacija sa Van Dammeom ima preko 83 milijuna pogleda. 
 
Video podviga koji osim kamiona uključuje profesionalnog i nadasve hrabrog paraglajdera snimljen je na lokalnoj cesti u hrvatskom dijelu Dinarida. Paraglajder Guillaume Galvani se doslovno prikopčao za kamion, koji ga je vukao i tako podigao u zrak. Da bi Volvo sve začinio izabrana je ruta gdje kamion mora održavati paraglajdera u zraku vozeći konstantnom brzinom uzbrdo zavojitim planinskim cestama. I ne samo to, cesta u jednom trenutku prolazi ispod nadvožnjaka, a paraglajder se iz jasnih razloga mora provući ispod. 
 
Kako je sve to u konačnici ispalo pogledajte u nastavku:

 

Pročitajte više