Novi detalji o osvježenom Yarisu

Toyota je ovih dana objavila nove detalje o osvježenom Yarisu, modelu kojeg opisuje kao 'dinamično i emotivno' vozilo. Automobil je usvojio tzv. 'Under Priority' dizajnerski izričaj koji koristi i Aygo te je opremljen novom prednjom maskom na kojoj se nalazi slična prednja rešetka te veći trapezoidni usisnik. Gradski je hatch dobio i LED svjetla, novi odbojnik te restilizirane 15, odnosno 16-inčne alu-felge.

###

Unutrašnjost putničke kabine je prepoznatljiva, a tu nalazimo novu kontrolnu ploču, prepravljenu središnju konzolu te materijale visoke kakvoće. Ostali detalji uključuju meku plastiku, satenski krom, nove presvlake i opcionalni Toyota Touch 2 multimedijski sustav sa 7-inčnim ekranom.

Kupcima će na raspolaganju biti čitav niz štedljivih motora: 1.0-litrena, 3-cilindrična jedinica koja razvija 69 KS i 95 Nm okretnog momenta, 1.33-litrena, 4-cilindrična varijanta od 99 KS, 1.4-litreni, 4-cilindrični dizelaš od 90 KS i hibridni 1.5-litreni, 4-cilindrični motor koji zajedno s elektromotorom razvija 100 KS. 

Pročitajte više