Novi prodajno-servisni salon u Kutini

OTVOREN je novi prodajno-servisni salon u Kutini, Autocentar Rajković.

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji Opel je već tradicionalno na prvom mjestu u prodaji i uz već postojeći prodajno-servisni salon u Bjelovaru koji posluje preko 15 godina, novi centar u Kutini zasigurno će omogućiti u svojih 680 kvadrata površine lagodnu kupnju i kvalitetnu postprodajnu uslugu. AC Rajković nalazi se na samom ulazu u Kutinu, a dizajniran je i opremljen prema visokim Opelovim standardima.

Opel ima snažnu prodajnu mrežu u cijeloj Hrvatskoj sa tridesetak prodajnih salona na atraktivnim lokacijama. Zahvaljujući kvalitetnoj mreži ovlaštenih Opel partnera, širokom izboru modela vozila, te atraktivnim paketima opreme prilagođenim potrebama hrvatskog tržišta, Opel čvrsto zauzima prvo mjesto u prodaji u prošloj i ovoj godini.

Svi Opelovi partneri su i direktni uvoznici te imaju vlastito skladište. Modeli Opela sa standardnim specifikacijama spremni su za isporuku odmah, a vozila se mogu prema željenoj specifikaciji naručiti direktno iz tvornice.

Pogodnije financiranje

Najnovija ponuda u Opelovim prodajnim salonima tiče se financiranja.

Do kraja godine prilikom kupnje novih osobnih ili komercijalnih Opelovih vozila jednostavnim i brzim postupkom nudi se izuzetno povoljan način financiranja putem leasinga. Visina rate i učešća te buduća vrijednost automobila je fleksibilna i ovisi o dogovoru između stranke i Opel partnera.

Pogodnosti za kupca su:
- besplatno kasko osiguranje u prvoj godini financiranja
- besplatnu policu obaveznog osiguranja vozila u prvoj godini financiranja
- besplatna registracija vozila u prvoj godini financiranja
- fleksibilnu mjesečnu ratu
- trošak obrade samo 1%
- nema troškova javnog bilježnika

Uz uštedu u akciji Staro za novo, Astra Essentia i Astra GTC može se nabaviti već uz mjesečnu ratu koja iznosi 1333 kn, Corsa Optima 999 kn, Meriva Essentia 1222 kn.

*

Pročitajte više