Novi Škoda prodajno-servisni centri

AUTOZUBAK, vodeće tvrtka u segmentu prodaje i održavanja automobila na hrvatskom tržištu, otvaranjem novih centara širi svoje djelovanje u slavonskoj regiji.

Nakon otvaranja centra u Osijeku prije godinu dana, Slavonija će dobiti još dva automobilska centra s potpunom uslugom. Naime, kupnjom objekata od poduzeća Auto Mjertan d.o.o, krajem kolovoza započet će s radom novi AutoZubak Škoda centar u Slavonskom Brodu, dok se otvorenje Škoda centra u Požegi planira za kraj listopada ove godine.

AutoZubak Škoda centar u Slavonskom Brodu će pored prodaje novih automobila, ponuditi i uspješne programe primijenjene u svojim drugim regionalnim centrima. Naglasak je i ovaj put stavljen na kvalitetu usluge, čime se želi kupcu olakšati postupak nabave novog automobila, ali i održavanje tj. cjelokupna briga o vozilu.

Tako će biti dostupne usluge Financijski centra i vlastiti leasing što bitno pojednostavljuje i ubrzava  postupak rješavanja kupnje vozila kao i ugovaranja osiguranja.

Nesumnjivo je da će dva nova centra doprinjeti kvaliteti društvenog života lokalne zajednice. U objektima s prodajnim salonom površine oko 500 četvornih metara koji veličinom i ponudom odgovaraju onom u Varaždinu biti će otvoreno po petnaestak radnih mjesta.

Pročitajte više