Novost na HR tržištu: Stigli obnovljeni Mitsubishijevi aduti

 Foto: Mitsubishi

MITSUBISHI predstavlja dva noviteta na domaćem tržištu – obnovljeni Space Star i hibridni Outlander PHEV.
 
Hrvatski zastupnik za Mitusubishi, tvrtka LMG Autokuća, na hrvatsko tržište uvodi dva značajna noviteta. 
 
 
Space Star je uzdanica japanske marke u donjem segmentu dostupnijih vozila, a s njegovim mogućnostima već smo se upoznali na testu. Sada se predstavlja u obnovljenom izdanju, a javnost će ga moći vidjeti uskoro na zagrebačkom salonu automobila.
 
Blago redizajnirane vanjštine i kvalitetnijeg interijera, u nas se nudi sa snažnijim od dva dostupna benzinska motora, i to u kombinaciji sa ručnim ili CVT mjenjačem. 1.2 MIVEC motor razvija 59 kW/80 KS i 106 Nm, a prosječno troši 4,3 l/100 km.
 
 
Invite paket opreme je potpun i uključuje sve potrebno u jednom automobilu ove klase, pa čak i više (tempomat, ASC, Bluettoth, senzor kiše i sl). Početna cijena za Space Star je 88.230 kn.  
 
Outlander PHEV u obnovljenom izdanju donosi poboljšanja u svim segmentima koja su postojeći vlasnici vidjeli potencijal za poboljšanjem. To se prije svega odnosi na agresivniji dizajn vanjštine i primjenu kvalitetnijih materijala, a sve s ciljem postizanja premium ugođaja u vožnji.
 
I doista, eksterijer Outlandera je sada dodatno začinjen detaljima poput Bi-LED dnevnih svjetala i krom dekoracije, ili pak antene u obliku peraje, a interijer je dobio kvalitetnije materijale. Za bolji ugođaj u vožnji brine se deblja izolacija kojom su prigušene vibracije, te je buka u vožnji svedena na minimum. 
 
 
Unaprijeđenjem PHEV pogona Outlander je postao startniji, a smaanjena je i emisija CO2. Električna autonomija ostala je na razini od 52 km, a prosječna potrošnja na 1,8 l/100 km. Novost u ponudi je ultrazvučno navođeni sustav za registraciju prepreka (UMS), kao i poboljšani postojeći sustavi nadzora putem kamera.
 
Cijena Outlandera PHEV na hrvatskom tržištu je od 379.900 kn. 
 

Pročitajte više