Odlučili su popraviti BMW-ov dizajn, novi prednji kraj uskoro u prodaji

Screenshot: YouTube/Prior Design

SVE je više onih koji ne mogu progutati ogromne bubrege na BMW-ovim novitetima. Uskoro stiže i rješenje. 

Naravno, neće ga ponuditi BMW kojem očito ne pada na pamet priznati ni da je izgled prednjice na njegovim sportskim novitetima dvojbenog efekta, a kamoli da je promašaj. Ogromni bubrezi su tu i sada ih treba riješiti, mišljenja su u Prior Designu. Jer zbog dizajna ne treba odustati od tako dobrih automobila kao što su M3 i M4. 

Poznati specijalist trenutno radi na doradama prednjice BMW-ovih bolida, a sve kako bi mogao ponuditi gotov proizvod novopečenim vlasnicima, bar onima koji ne njeguju iste stilske vrijednosti kao i bavarski proizvođač.

Video objavljen na YouTube servisu jasno pokazuje u kojem se smjeru želi ići. Veličina bubrega je u svakom prijedlogu doslovno prepolovljena ugradnjom odbojnika, a promijenjen je i izgled usisnika. Drugi prijedlog ide u smjeru M8 Competition, s karbonskim umecima i crnom maskom i ogromnim usisnicima. Složit ćete se, svi prijedlozi djeluju bolje od originala, zar ne?

Glasnogovornik tvrtke je za The Drive izjavio kako će ove opcije materijalizirati i uvrstiti u svoju gamu. Pozitivne reakcije na njihove prijedloge i velik interes u potpunosti opravdavaju ovakav poslovni potez, smatraju u kući. 

Pročitajte više